Şekerbank

İş Bankası ve Shell & Turcas'dan tarıma destek için iş birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Bankası ve Shell & Turcas'dan tarıma destek için iş birliği
Türkiye İş Bankası ve Shell & Turcas yaptığı iş birliği ile İmece Kart sahiplerine avantajlar sağlıyor.

Bankadan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, halihazırda bitkisel üretim, büyükbaş besi ve süt hayvancılığı, seracılık, traktör ve tarımsal arazi alımı gibi tarım faaliyetlerinin finansmanına yönelik çeşitli ürün ve hizmetlerle tarım sektörüne destek olduklarını bildirdi.

İnce, İş Bankası'nın Türkiye genelinde bin 300'ün üzerinde şubesinin bulunduğunu ve bu şubelerin yarısına yakınının tarım yoğun piyasalarda yer aldığına dikkati çekti. Bu doğrultuda İş Bankası'nda tarım bankacılığı organizasyon yapısını hayata geçirdiklerini aktaran İnce, böylece tarım sektörüne yönelik çalışmaların daha odaklı ele alınmaya başlandığına işaret etti.

Tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında İmece Kart'ın ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan İnce, "Müşterilerine değer katan, yenilikçi çözümler ve ürünler sunan Shell ile yaptığımız bu iş birliğini çok önemsiyoruz. Üreticiler, İmece Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 ay faizsiz dönem avantajı ile mazot alabiliyor. Halihazırda 25 farklı ilde Shell istasyonlarının İmece Kart üye iş yeri bulunuyor ve uygulamaya katılan üye iş yerleri gün geçtikçe artıyor" ifadelerini kullandı.

İnce, sektörün değişen ihtiyaçlarına uygun yeni uygulamalarla tarıma destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

- İmece Kart

 

Açıklamada verilen bilgiye göre, hem tarımsal krediye ulaşım sağlayan hem de vadesiz mevduat hesabına bağlı bir Bankamatik kartı olan İmece Kart, çiftçinin mazot, fide, tohum, gübre, zirai ilaç, yedek parça ve yem gibi üretime yönelik mal alımlarında, çiftçiye faizsiz dönemli alışveriş imkanı sağlıyor.

İmece Kart'ın sunduğu esnek vade yapısı sayesinde, karta bağlı tarımsal kredinin vadesi hasat dönemine uygun olacak şekilde azami bir yıl olarak belirlenebiliyor. Üreticilere girdi harcamalarının kontrol altına alınmasında ve takibinde de kolaylık sağlayan İmece Kart, tarımsal girdi satışı yapan firmalar içinse hem üreticilere avantajlı ödeme koşulları sunulması sayesinde satışlarının artırılması hem de alacak takibi işlemlerinin bankaya devredilmesi suretiyle operasyon yükünün azaltılması gibi fayda ve kolaylıklar sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçiye elektrik borçlarını ödeme kolaylığıÖnceki Haber

Çiftçiye elektrik borçlarını ödeme kolay...

1 ton kaçak etle İstanbul’a gidiyorlardıSonraki Haber

1 ton kaçak etle İstanbul’a gidiyorlardı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar