Şekerbank

Çiftçiye elektrik borçlarını ödeme kolaylığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçiye elektrik borçlarını ödeme kolaylığı
CLK Akdeniz Elektrik ile DenizBank arasında, tarımsal abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Ramada Otel'de düzenlenen protokol töreninde, tarım sektörünün gelişmesi yönünde yoğun faaliyetler sürdürdüklerini, Türkiye'nin her bölgesindeki üreticileri tüm imkanları kullanarak desteklediklerini söyledi.

Sadece çiftçi için hizmet veren 264 şubede, 40 bölge sorumlusu ve 487 portföy yöneticisi ile çiftçinin yanında olduklarını vurgulayan Sun, CLK Akdeniz Elektik ile önemli bir işbirliği yaparak üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal ise DenizBank ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tüketen müşterilerinin fatura bedellerini DenizBank'ın üretici kartı ile 6 aya varan erteleme imkanına sahip olacaklarını söyledi.

Protokol çerçevesinde kurumlarının tarımsal sulama müşterisi çiftçilerin DenizBank'ın tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabileceğini belirten Bakal, "İşbirliği Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerindeki CLK Akdeniz Elektrik tarımsal sulama müşterileri için önemli bir fırsattır" dedi.

Antalya, Isparta ve Burdur bölgesinde yaygın olarak sulu tarım yapıldığını dile getiren Bakal, "Sulamada harcanan enerji, çiftçi maliyetini artıran bir unsurdur. Çiftçilerimizin zor günlerinde yanlarında yer alarak onlara destek olabilmek ve elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla DenizBank işbirliğiyle projeyi geliştirdik" diye konuştu.

Tüm CLK Akdeniz Elektrik müşteri hizmet merkezlerine POS cihazlarının kurulumlarının yapıldığını bildiren Bakal, kurumlarının tarımın ülke ekonomisine katkısının bilincinde olduğunu, üreticinin zor günlerinde yanlarında bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Bakal ve Sun, işbirliği protokolünü imzaladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Garanti Bankası Anadolu Sohbetleri"Önceki Haber

"Garanti Bankası Anadolu Sohbetleri"

İş Bankası ve Shell & Turcas'dan tarıma destek için iş birliğiSonraki Haber

İş Bankası ve Shell & Turcas'dan tarıma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar