Şekerbank

Bağ Bahçe Koruma Bedelleri Açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağ Bahçe Koruma Bedelleri Açıklandı
ALAŞEHİR ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANI YAŞAR AĞAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, KORUMA GÖREVLİLERİYLE SEZONUN İLK TOPLANTISINI YAPTI.

Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanı Yaşar Ağar ve yönetim kurulu üyeleri, koruma görevlileriyle sezonun ilk toplantısını yaptı. Toplantıda 2015 yılı koruma ücreti olarak bağ, bahçeler için dönüm başı 5 TL, boş tarlalar için dönüm başı 2 TL olarak açıklandı.
Toplantıda koruma görevlilerine ilçenin büyükşehir kapsamına alınması dolayısıyla görevleri hakkında bilgiler verilirken, Soğuksu Mahallesi Kenan Evren Caddesinde bulunan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Salonu’nda yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ayyıldız, Ali Karapaça, Mustafa Örs ve Cengiz Öztürk, personel ve koruma görevlileri katıldı. Toplantıda yönetim kurulunca alınan bazı kararları personele anlatılırken, kararlara uymayanlara maaş kesintisi yapılacağı bildirildi.
Toplantıda konuşan başkan Yaşar Ağar, "Büyükşehir kapsamına girmemizden dolayı görev alanımız genişledi. 40 koruma görevlisiyle arazi, bağ ve bahçe alanı olarak merkez ve 67 mahallede toplam 281 bin dönüm tarım alanında koyun, keçi ve sığır gibi hayvanlardan korumasını yapıyoruz. Geniş bir alanın koruması sizlerin özverili çalışmalarıyla sağlanacaktır. Bu bilinçle sahada ve ofiste çalışan herkes mesai saatine uyacak. Arazide çalışan koruma görevlileri görev ciddiyetine kesinlikle uyacaklar. Üreticiden ve mal sahiplerinden tahsil edilen ücretler için mutlaka makbuz kesilecek. Adam kayırma istemiyoruz. Şikayetlere anında cevap verilecek, personelle gelen ihbar ve şikayetçinin ismi açıklanmayacak. Yönetim kurulu tarafından alınan ve uygulamaya konulan kararlara uymayan, ihmali görülen personele maaş, üç maaş kesintisi cezası uygulanacak. Bizler sorumlu olduğumuz, vatandaşların hak ve hukukunu korumak için buradayız. Onun için hiç kimseye ayrıcalık tanınmayacak. Görevini layıkıyla yapmayan personelin görev yerleri değiştirilecek. Bundan böyle her ay düzenli toplantılar yapılacak. Hepimiz özverili ve başarılı çalışmalar yapacağız. Biz size güveniyoruz, bizleri mahcup etmeyin" dedi.
Toplantıda 2015 yılı koruma ücreti olarak bağ, bahçeler için dönüm başı 5 TL, boş tarlalar için dönüm başı 2 TL olarak açıklandı. Ücretlerin 31 Aralık tarihine kadar ödenebileceğinin çiftçilere duyurulmasının kararlaştırıldığı toplantıda ayrıca ürünü zarar gören üreticilerin her ne sebeple olursa olsun mutlaka başkanlığa haber vermesi istendi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepli Çiftçilerin Sorunları Masaya YatırıldıÖnceki Haber

Gaziantepli Çiftçilerin Sorunları Masaya...

‘Çilek’eş vatandaşSonraki Haber

‘Çilek’eş vatandaş

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar