Şekerbank

Ortaklarımıza Hizmet Aşkımız Yeni Başlıyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaklarımıza Hizmet Aşkımız Yeni Başlıyor…
Tarım Kredi Süt Fabrikasını ve Kütahya Bölge Birliği Kooperatiflerini ziyaret eden Genel Müdür İrfan Güvendi, kooperatif ortaklarına Siz değerli ortaklarımıza hizmet aşkımız bitmedi daha yeni başlıyor, sizlerin de desteği ile çok daha iyi işler başarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tarım Kredi Süt Fabrikasını ve Kütahya Bölge Birliği Kooperatiflerini ziyaret eden Genel Müdür İrfan Güvendi, kooperatif ortaklarına ''Siz değerli ortaklarımıza hizmet aşkımız bitmedi daha yeni başlıyor, sizlerin de desteği ile çok daha iyi işler başarmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Müfettişler ve Kontrolörler İstişare Toplantısı için Afyonkarahisar ilinde bulunan Genel Müdür İrfan Güvendi, Kütahya Bölge MüdürüIsmail Hakki Bücük ile  Bölge Birliği’ne bağlı İnhisar ve Beylikova Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ziyarette bulundu.

İlgili kooperatif yetkililerinden kooperatiflerinin son durumları hakkında bilgi alan Genel Müdür Güvendi, kooperatifte bulunan ortaklara hitaben yaptığı konuşmada; “Tarım Kredi Kooperatifleri siz değerli ortaklarımıza daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışmaya devam etmektedir. Sizin emeklerinizin değerlenmesini sağlamak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve en önemlisi sizlerin refahının artması için sürekli projeler üretmektedir. Siz ortaklarımız kurumunuza sahip çıkmalısınız. Tarım Kredi Kooperatifleri sizlerindir. Siz değerli ortaklarımıza hizmet aşkımız bitmedi daha yeni başlıyor, sizlerin de desteği ile çok daha iyi işler başarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra Eskişehir İli Beylikova İlçesinde bulunan Tarım Kredi Süt Fabrikası’nda incelemelerde bulunanGüvendi, Şirket Müdürü Ramazan Ürküt’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küre Dağları Milli Parkı'nda boynuzlu engerek yılanı görüntülendiÖnceki Haber

Küre Dağları Milli Parkı'nda boynuzlu en...

Bitki Besleme ve Gübreleme Teknikleri Bilgilendirme Toplantısı DüzenlendiSonraki Haber

Bitki Besleme ve Gübreleme Teknikleri Bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar