Şekerbank

Çiftçilere ’BAĞ-KUR’ Çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçilere ’BAĞ-KUR’ Çağrısı
BİNGÖL ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUSTAFA KARAARSLAN’I ZİYARET EDEN SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKANLIK MÜŞAVİRİ MEHMET UÇAR, ÇİFTÇİLERE BAĞ-KUR KAPSAMINA GİRMELERİ ÇAĞRISI YAPTI.

Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan’ı ziyaret eden Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Başkanlık Müşaviri Mehmet Uçar, çiftçilere Bağ-Kur kapsamına girmeleri çağrısı yaptı.
Bingöl Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Başkanlık Müşaviri Mehmet Uçar, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaaslan’ı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Karaaslan ile ziraat sektörünün sorunlarını konuşan Bingöl Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Başkanlık Müşaviri Mehmet Uçar, Sosyal Güvenlik Uygulamaları ile 4/b (Bağ-Kur) iş ve işlemleri hakkında genel bilgiler verdi. Uçar, son yıllarda kayıt dışı istihdamın önlenmesine yönelik kurum olarak önemli adımlar attıklarını belirterek, tarım sektöründe kayıt dışı çalışmanın önlenmesi için ortak çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Çiftçilere sigortalılığın gerekliliği konusunda bilgilendirme çalışmalarına katılım konusunda kurum olarak hazır olduklarını söyleyen Uçar, Ziraat Odası tarafından organize edilen toplantı ve seminerlere talep edilmesi halinde temsilci gönderilebileceği belirtti.
Bingöl’de tarım sektörünün gelişmesi için çalıştıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, çiftçilerin Bağ-Kur sigortası ödemekte zorlandıklarını söyledi. Karaaeslan, SGK’nın çiftçilerin yaşam koşullarını göz önüne alarak düzenleme yapması gerektiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Karaarslan, bilgilendirme toplantılarının tekrarlanmasının büyük fayda sağlayacağını, çiftçi üyeleriyle yapılacak toplantılarda SGK temsilcilerinin de bulunmasının yararlı olacağını ve bu toplantılara müdürlük temsilcilerinin katılımın sağlanmasının kendilerini memnun edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırıkkale Valiliğinden Zirai Don UyarısıÖnceki Haber

Kırıkkale Valiliğinden Zirai Don Uyarısı

Kadınların Tarım Sektöründeki YeriSonraki Haber

Kadınların Tarım Sektöründeki Yeri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar