Şekerbank

Canlı hayvan fuarı İzmir yerine Aydın'da açılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı hayvan fuarı İzmir yerine Aydın'da açılacak
Canlı hayvan fuarı İzmir yerine Aydın'da açılacak

Türkiye'de ilk kez geçtiğimiz yıl İzmir'de gerçekleşen Anadolu EXPO Canlı Hayvan Fuarı, bu yıl İzmir yerine Aydın'da düzenlenecek. Anadolu EXPO Canlı Hayvan Fuarı'nı geçen yıl Ülkü Yarış Pisti'nde düzenleyen Platform Fuarcılık, bu yıl fuarın yine İzmir'de yapılması için İZFAŞ'a başvurdu. 4-7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuar için yapılan başvuruyu değerlendiren İZFAŞ, Platform Fuarcılık'a verdiği yanıttı, "C blok ve açık alanda 2 bin metrekarelik alan tarafınıza opsiyonlandı" yazısı verdi. 
Ancak bir ay sonra İZFAŞ, bir başka firmanın düzenlediği fuarın ürün grupları ile Platform Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuarın ürün gruplarının aynı olduğunu gerekçe göstererek başvuruyu reddetti. Bunun üzerine Platform Fuarcılık, Türkiye ve dünyadan 300 firma ile binlerce kişinin katılacağı fuarı, Aydın'da yapmaya karar verdi. 

Davetiyeler bile basılmıştı 
İZFAŞ'tan ilk başta gelen olumlu cevap üzerine broşür ve davetiye bile bastırdıklarını söyleyen Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, "İZFAŞ bize ilk başta C Holü'nde 2 bin metrekarelik alanı tahsis etti. Biz de tüm hazırlıklarımızı, kurumlarla görüşmelerimizi ve tanıtım materyallerimizi bu doğrultuda hazırladık. Ancak 1 ay sonra gelen ikinci yazıda aynı ürün gruplarının başka bir firma tarafından düzenlenecek fuarda sergileneceği gerekçesiyle tarafımıza yer tahsisi yapılamayacağı tebliğ edildi. Ancak bize rakip olarak gösterilen firmanın düzenleyeceği fuar bizimkinden tamamen farklıdır. Bizim konseptimiz tamamen canlı hayvan fuarı özelliği taşıyor. Diğeri ise tarım makineleri ağırlıklı olacak. Bu iki fuar arasındaki farkı da ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun dikkatine sundum. Büyükşehir bu tutumuyla İzmir'in kaybetmesine neden oldu" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İznik Belediyesinden Çiftçilere Tanker Dolum DeposuÖnceki Haber

İznik Belediyesinden Çiftçilere Tanker D...

Kavun ve karpuz tarlada çürüyor!Sonraki Haber

Kavun ve karpuz tarlada çürüyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar