Şekerbank

Bakanlık üreticiyle fuarlarda buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakanlık üreticiyle fuarlarda buluşuyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptığı çalışmaları kamuoyuna daha iyi tanıtmak için gıda, tarım ve hayvancılık fuarlarında etkileşimli yeni stantlarla yer alacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptığı çalışmaları vatandaşa anlatmak ve yürüttüğü projelerden en üst seviyede faydalanılmasını sağlamak üzere ülke genelinde fuarlara daha etkin katılmaya başladı. Üreticilerin bilgi ve teknik yöntemler konusundaki ihtiyaçlarının zamanında ve yerinde karşılanması amacıyla geliştirilen Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesinden(TAR-GEL) sonra, sektöre ve üreticiye direk ulaşacak tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına ağırlık verdi.

Bu kapsamda her türlü mecrayı değerlendiren bakanlık, yeni bir hamle yaparak birçok resmi kurum, özel sektör temsilcisi, yatırımcı ve ziyaretçinin geldiği fuarlara yeni standıyla katılmaya başladı. Gıda güvenilirliğinden arazi bölünmesine destekleme ve hibelerden arazi toplulaştırmasına, hayvan sağlığından sertifikalı tohuma kadar bir çok güncel konuda üretici, tüketici ve sektör paydaşlarına ulaşmayı hedefliyor. Bu amaçla fuarlara bölgedeki araştırma enstitüleri, il müdürlüğü ve bakanlık merkezinden görevliler katılıyor.

Etkileşimli stantlarla fuarlarda yer alacak

Bakanlığa bağlı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesince oluşturulan yeni stant ziyaretçilerin tüm sorularına tek bir noktada cevap almasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Etkileşimli fuarcılık fikrinin bir yansıması şeklinde uygulamaya konulan yeni stantta ürün ve hizmetlerin teşhir edilirken ayrıca resmi ve özel kurum temsilcileriyle bu sektörde çalışan veya ilgi duyan vatandaşlar bir araya getiriliyor. Bakanlığın ilk olarak Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda kullandığı stantta interaktif seminerle sektör ve üreticiler bölgeye uygun güncel konularla bilgilendiriliyor. Fuarlardaki bu seminerler, bakanlığın yayın organı Web Tarım TV’den de canlı olarak yayınlanarak daha geniş kitlelere ulaştırılıyor. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yeni fuar yüzü olan stant, bundan böyle bundan böyle tüm fuarlarda kurumu temsil etmek üzere yer alacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Unlu Mamüller (Simit Fırınları) Üreten Işletmelerin Denetimleri Devam EdiyorÖnceki Haber

Unlu Mamüller (Simit Fırınları) Üreten I...

Yağlık zeytinle ilgili yeni düzenlemeSonraki Haber

Yağlık zeytinle ilgili yeni düzenleme

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar