Şekerbank

Kars Veteriner Hekimleri Odası 18. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Veteriner Hekimleri Odası 18. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Kars Veteriner Hekimleri Odası, 13 Aralık 1988 tarihinde kurulan ve bölgede veteriner hekimlerin mesleki birlik ve beraberliğini sağlamayı amaçlayan köklü bir meslek kuruluşu olarak 18. Olağan Genel Kurul ve Seçimi'ni 6 Ekim 2024 Pazar günü başarıyla gerçekleştirdi. Bu genel kurul, odanın tarihinde ilk kez kendi hizmet ofisinde yapılmasıyla dikkat çekti.

36 yıldır veteriner hekimlik mesleğinin ülke ve bölge menfaatine projeler üreten Kars Veteriner Hekimleri Odası, bu önemli toplantıda üyelerinin tam desteğini alarak seçim sürecini tamamladı. Tek liste ile seçime giren Başkan Ercan Ödül ve Yönetim Kurulu ekibi, 4. kez genel kuruldan tam destek alarak 36 yıllık oda tarihinde en uzun süre görev yapan yönetim kurulu olma unvanını elde etti. Seçimde, 70 üyenin katılımı ile Başkan Ödül ve yönetim kurulu bir kez daha seçildi.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ercan Ödül, "Odamızın 18. Olağan Seçimli Genel Kurulunu gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İlk defa kendi hizmet ofisimizde yaptığımız ve tek liste olarak katıldığımız bu seçimde, 70 üyemizin mesleğine ve meslek odasına sahip çıkması bizleri mutlu etmiştir," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Erzurum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ahmet Çağrı Birdal, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serkan Yıldırım ve Lütfullah Celep'e genel kurula katılımlarından dolayı teşekkür eden Ödül, "Odamızın en uzun süre görev yapan yönetim kurulu olma unvanını bizlere bahşeden tüm üyelerimize ve bugüne kadar birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyesi meslektaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni dönemde de veteriner hekimlik mesleği adına önemli çalışmalar yürütmeyi hedefleyen Kars Veteriner Hekimleri Odası, bölge hayvancılığı ve veterinerlik hizmetlerine katkı sunmaya devam edecek.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye, Dünya Pamuk Günü’nde Söke Pamuğunun başarısını kutluyorÖnceki Haber

Türkiye, Dünya Pamuk Günü’nde Söke Pamuğ...

Kuru incir ihracatı 292 milyon dolarla sezonu kapattıSonraki Haber

Kuru incir ihracatı 292 milyon dolarla s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar