TOFİDAS

Giresun Tarım Müdürlüğü, koordinasyon ve bilgi alışveriş toplantısı yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresun Tarım Müdürlüğü, koordinasyon ve bilgi alışveriş toplantısı yaptı
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, genel tarım sayımı, kahverengi kokarca ile mücadele, şap aşılaması ve tarımsal destek projeleri gibi güncel konular değerlendirildi.
Çim Sınırlayıcı

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımsal faaliyetlerin planlı, etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla “Koordinasyon ve Bilgi Alışveriş Toplantısı” düzenledi.

Toplantı, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ensar Yılmaz başkanlığında, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, Genel Tarım Sayımı, kahverengi kokarca kışlak mücadelesi, şap aşılama kampanyası, tarımsal destekler ve devam eden projeler gibi konular ayrıntılı olarak ele alındı. Ayrıca, il genelinde yürütülecek çalışmalar için yeni planlamalar yapıldı.

İl Müdürü Mustafa Ensar Yılmaz, toplantının tarımsal hizmetlerin daha etkin yürütülmesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kurumlar arası koordinasyonun ve sahadaki bilgi akışının güçlendirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Toplantının sonunda, katılımcıların görüş ve önerileri değerlendirilerek, Giresun genelinde yürütülecek tarımsal faaliyetlerin planlanması konusunda ortak kararlar alındı.

 

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dicle Elektrik, Şanlıurfa Viranşehir’de yer altına gizlenmiş 3 kaçak trafo tespit ettiÖnceki Haber

Dicle Elektrik, Şanlıurfa Viranşehir’de...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden üreticiye büyük kolaylıkSonraki Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden üreti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar