Şekerbank

Tarımın Geleceğini Şekillendiren Samsun Tarım Fuarı 9. Kez Kapılarını Açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarımın Geleceğini Şekillendiren Samsun Tarım Fuarı 9. Kez Kapılarını Açıyor
Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Samsun Tarım Fuarı, 16-20 Ekim 2024 tarihlerinde 9. kez kapılarını açıyor. Tarım makinelerinden sera teknolojilerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergileneceği fuar, çiftçiler ve sektördeki profesyoneller için yeni iş fırsatları sunacak. Karadeniz’in en büyük tarım etkinliği, ulusal ve uluslararası katılımcılarla sektöre yön verecek.

Karadeniz Bölgesinin en büyük tarım fuarı olan Samsun Tarım Fuarı, bu yıl 9. kez tarımın zirvesini bir araya getiriyor. 16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan etkinlik, bölgenin tarımsal potansiyelini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmayı amaçlıyor. Tarım sektöründeki yeniliklerin sergileneceği bu büyük buluşma, çiftçilerden imalatçılara, distribütörlerden sektörün profesyonellerine kadar geniş bir katılımcı kitlesini ağırlayacak.

Tarım sektöründe yeniliklerin kapısı aralanıyor

Samsun Tarım Fuarı, tarım makinelerinden sera teknolojilerine, tohum ve fide ürünlerinden zirai ilaçlara kadar tarım sektörünün her alanına hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Tarımsal mekanizasyon ve hayvancılık teknolojileri gibi birçok yenilikçi ürün ve çözüm, fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Bölgedeki tek tarım fuarı olmasıyla dikkat çeken Samsun Tarım Fuarı’na Samsunun yanı sıra Amasya, Tokat, Çorum, Ordu, Sinop, Giresun ve Trabzon gibi çevre illerden gelecek profesyonel çiftçiler ve üreticiler, yeni iş birliklerinin temelini bu fuarda atacak.

Profesyonel çiftçiler için yeni fırsatlar

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun Valiliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve birçok önemli kurum ve kuruluşun destekleriyle gerçekleştirilecek olan Samsun Tarım Fuarı, tarım sektörü profesyonelleri için yalnızca yeni teknolojiler ve ürünlerle tanışma fırsatı sunmakla kalmıyor; aynı zamanda sektördeki yeni iş fırsatları için de önemli bir platform oluşturuyor. Çiftçiler ve üreticiler, tarımsal mekanizasyon, traktör ve yedek parça alıcılarıyla Samsun Tarım Fuarı'nda buluşarak, sektördeki iş birliklerini güçlendirecek benzersiz fırsatlar yakalayacaklar.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünver: “İktidar, Mısır Fiyatına Müdahale Etti, Çiftçimiz Yine Mağdur Oldu!”Önceki Haber

Ünver: “İktidar, Mısır Fiyatına Müdahale...

Çocuklar Yöresel Ürünlerle BuluştuSonraki Haber

Çocuklar Yöresel Ürünlerle Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar