Şekerbank

Altındağ Belediyesi Kurbana Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altındağ Belediyesi Kurbana Hazır
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklara başlayan Altındağ Belediyesi, Tatlar Mahallesi'nde bulunan Türkiye'nin en modern kurban satış ve kesim alanını bakımdan geçirdi.

Karapürçek Kurban Satış ve Kesim Alanı, Kurban Bayramı'nda Altındağlıların yüzünü güldürecek. Tatlar Mahallesi'nde bulunan modern tesis bu yıl tam kapasiteyle devreye girecek. Alanda çalışmalara hız veren Altındağ Belediyesi, tesisi baştan aşağı yeniliyor. Tesiste gerekli incelemeleri yapan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, alanın sadece satış için değil, kesim için de vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi. Önceki yıllarda sadece satış alanı olarak hizmet veren tesiste, bu yıl kesim de yapılabilecek.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLİK

Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda yapılan yenilemeler bu kadarla sınırlı değil... Tesisin tam kapasite çalışması ve Altındağlı vatandaşlara kusursuz hizmet verebilmesi için tüm detaylar düşünüldü. Tesisin genel temizliği ve peyzaj düzenlemesi yapılırken, ilaçlama çalışmalarıyla ise hijyen sağlandı. Genel olarak bakım ve onarımdan geçirilen tesiste, boya ve badana çalışması da gerçekleştirildi.

TRAFİK ÇİLESİNE SON

Geçmiş yıllarda alana gösterilen büyük ilgi nedeniyle oluşan trafik problemi de bu yıl yapılan düzenlemelerle son bulacak. Tesise giriş yolunun yan tarafında stabilize bir yol açma çalışması başlatan Altındağ Belediyesi, Kurban Bayramı'nda yaşanan trafik problemini de ortadan kaldıracak. Kurban satın almak veya kesmek için tesise gelen araçlarla, işi biten vatandaşların tesisten ayrılırken kullandığı yolu ayıran Altındağ Belediyesi, vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.

KONFORLU TESİS

Türkiye'nin en modern kurban satış ve kesim alanını Altındağlı vatandaşların hizmetine sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "200 dönümlük bir alan üzerinde yer alan tesiste birbirinden bağımsız 360 adet hayvan barınağı bulunuyor. Bu barınaklarda 7 bin ile 10 bin arasında hayvan oldukça sağlıklı koşullarda barınabiliyor. Tesiste, kurban satıcıları için sosyal alan da var. Hayvanların yanında konaklayan besiciler için de konforlu bir ortam mevcut... Mescitten abdesthaneye, kafeteryadan duş alacakları, yemek yiyecekleri yerlere kadar her şey var. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımız, her tür sağlık kontrollerinin yapıldığı bu alandan gönül rahatlığıyla kurbanlarını alabildikleri gibi, bu yıl kesim alanı sıkıntısı da yaşamayacak. Kesimhaneyi son teknolojik ekipmanlarla modernize ettik." dedi.

OTOPARK SORUNU YOK

Tesiste otopark sıkıntısının da yaşanmayacağını sözlerine ekleyen Başkan Balcı, modern tesisin tüm Altındağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. "Sağlık ve afiyetle Kurban Bayramı'na erişelim inşallah..." diyen Başkan Balcı, Altındağ Belediyesi'nin vatandaşların kurban ibadetini en iyi biçimde ve şartlarda yerine getirebilmesi için çalıştığının da altını çizdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Güneşin Altın Yumurtası’ Kayısı Festivali Ve Fuar Açılışı GerçekleştirildiÖnceki Haber

‘Güneşin Altın Yumurtası’ Kayısı Festiva...

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinin Başarılı Öğrencileri Amerika’ya GidiyorSonraki Haber

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinin Başa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar