Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden Çiftçilere Müjde
TarımTürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin yoğun ilgisi üzerine 2025 yılı İlkbahar Dönemi Tarımsal Girdi Satış Kampanyasını 28 Mart’a kadar uzattı.
Şubat ayında başlatılan kampanya kapsamında, üreticilere tarımsal girdilere yönelik cazip finansman imkanları sunuluyor. Yeni düzenlemeye göre:
- Kimyevi gübre, sıvı toz gübre ve İmece Plastik ürünleri (tarımsal sulama ve sera malzemeleri) 12 aya varan vadelerle, ilk 3 ay vade farksız olarak satılacak.
- Karma hayvan yemi, 30 Haziran 2025’e kadar vade farksız olarak temin edilebilecek.
- Tohum ve zirai ilaç alımlarında ise 6 aya varan vade farksız satış imkanları devam edecek.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, her zaman olduğu gibi üreticilerin yanında yer almaya devam edeceğini vurguladı. Çiftçilerin avantajlı koşullardan yararlanabilmesi için kampanya süresi içinde ilgili kooperatiflere başvurmaları gerekiyor.
İlginizi Çekebilir