© Tarım Pusulası 2021

TKDK Projeleri Finansbank'la Büyüyor

Finansbank tarımsal yatırım projelerine destek vererek yatırımların tamamlanmasına katkı sağlıyor. Finansbank şubeleri aracılığıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının üreticilere verdiği hibe programları olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarımsal projelerinde üreticinin çözüm ortağı oluyor.

Finanbank Kars Şubesi bölgede hayvancılığın gelişmiş olması nedeniyle bölgede yapılan tarımsal hibeli projelerde özkaynak desteği sunarak projelerin tamamlanmasına katkı sağlıyor.

Finansbank Kars Şube Müdürü Serdar Eryiğit tarimpusulasi.com'a yaptığı açıklamada "Bizler ülkemizde yapılan her güzide yatırımda üreticinin yanında yer alarak tesislerin tamamlanması ve ülke ekonomisine kazandırılmasından dolayı çok mutlu oluyoruz. Şahsım olarak üreticileri verdiğimiz destekten sonra yatırım yerlerinini temelden başlayarak bitirilmesine kadar süre zarflarında ziyaret ederek üreticilerle dost sohbetler ediyoruz. Üreticimizin tesis inşa edilirken gözündeki o mutluluk bize mutlu ettiği kadar işimize kıvançla yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Bildiğiniz gibi Kars hayvancılıkta ileri bir seviyede her geçen gün yeni süt ve besi işletmeleri yapılıyor. Bugün itibari ile Kars'ta en çok destek veren banka olduğumuzu söyleyebilirim. Bizler bu noktaya üreticilerin bizi tavsiye etmesinden geldik. İlk baştan bugüne kadar sade ve yapabileceklerimizi anlattık ve çözüm sunduk. Bundan dolayı çiftçilerimiz bize gelirken şubeye gelmiyor bir aile ortamına geliyor. Bundan dolayı da ekip olarak çok mutluyuz" dedi.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÜRETİCİNİN YANINDAYIM

Şube tarım bankacılığı müşteri temsilcisi Fatih Bulut ise yaptığı açıklamada "ilk gün işe nasıl başladıysam o heyecanla üreticinin finansman sorununa çözüm olmaya çalışıyorum. Bazen işimiz dışında konularda da yardımcı oluyoruz. Örneğin oğlum üniversiteyi hazırlanacak ne yapmayalım diye soruyor. Bazen tarlasında hastalık oluyor bize soruyor. Bizlerde bilgimiz ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İşin güzel tarafları bunlar" dedi.

Finanbank Kars şubesi müdürü Eryiğit üreticilerin şubelerine geldiklerinde tarımsal projelerinde çözüm ortağı olmaktan mutlu olacaklarını belirterek üreticileri sıcak bir çay içmeye beklediklerini ifade ettti.

Finansbank Besicilik Yatırım Kredisi ile hayvan alımının yanı sıra yemleme ünitesi, yem karıştırma makinesi, ahır ve gübre çukuru inşaatı gibi ihtiyaçlarınızı için gerekli olan finans desteğini sağlayabilirsiniz.

Finansbank Süt Hayvancılığı Yatırım Kredisi ile yeni süt hayvanları alabilir, yeni ekipmanlarla işletmenizi geleceğe hazırlayabilirsiniz.

Finanbank Kredilerini İncelemek İçin TIKLAYINIZ.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER