© Tarım Pusulası 2021

"Tarıma Değer Katanlar" yarışmasına başvurular başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Denizbank sponsorluğunda hayata geçirilen "Tarıma Değer Katanlar" yarışmasına başvurular başladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Denizbank sponsorluğunda hayata geçirilen "Tarıma Değer Katanlar" yarışmasına başvurular başladı.

 Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Denizbank'ın, tarım sektörünün gelişimine destek olmak yönündeki çalışmalarının bir parçası olan "Tarıma Değer Katanlar" yarışması için başvurular başladı.

İki kategoriden oluşan ve 3 Nisan'a kadar başvuru yapılabilecek yarışmada, bakanlığın il, ilçe müdürlükleri ile 81 ilde görev yapan ve sayıları 10 bin olan Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (Tar- Gel) personelinin çalışmaları ödüllendirilecek. Yarışmaya son 7 yıl içinde gerçekleşmiş veya 2014 yılı sonunda tamamlanmış projeli yayım çalışmaları aday gösterilebilecek.

Yarışma ile tarımsal yayımın önemi ve etkilerinin vurgulanması ve alanlarında öne çıkan kişilerin kamuoyu tarafından bilinirliklerinin sağlanarak motivasyonlarının üst seviyeye çıkarılması amaçlanıyor.

"Tarıma Değer Katanlar" yarışmasında, bireysel çalışmalar ve projeler kategorisinde ödül olarak farklı tutarlarda Denizbank hediye çeklerinden oluşan ödüller verilecek.

Katılımcılara, kadın ve erkek yayımcılar dalında ve projeler kategorisinde olmak üzere üç dalda ödül verilecek. Bu kategorilerde birincilere 5'er bin lira, ikincilere 3'er bin lira ve üçüncülere de 2'şer bin liralık Denizbank hediye çeki verilecek. Bununla birlikte Jüri Özel Ödülü ile Denizbank Özel Ödülü kategorilerinde seçilen çalışmalar 2 bin liralık hediye çekleri ile ödüllendirilecek.

 

- "Tarım ile ilişkimiz gelişerek sürecek"

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen bu yarışma ile tarıma değer katan ve toplumda fark yaratacak projelerin yaygınlaşmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Tarım sektörüne karşı sorumlulukları gereğince banka olarak üzerine düşen görevleri yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Sun, şöyle devam etti:

"Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında, tarım kredilerinde sektörün şampiyonu olduk. Bize duydukları güven ve verdikleri güç ile Denizbank'ı bu önemli konuma taşıyan üreticilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunmak üzere finansal faaliyetlerimizin yanında üreticilerimizin sosyal hayatlarına da değer katmak için çeşitli çalışmalara imza atıyoruz.

Destek verdiğimiz Tarıma Değer Katanlar yarışmasının sektörümüze katma değer sağlayacağına, çalışanları teşvik edeceğine yürekten inanıyorum. Ülkemiz için tarım sektörünün stratejik önemine yürekten inanan ve bu alanda liderlik bayrağını büyük bir gururla taşıyan Bankamız açısından, tarım ile ilişkimiz önümüzdeki dönemde de gelişerek sürecek. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar dilerim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER