© Tarım Pusulası 2021

Tarım Kredi’den Çiftçilere 3 Ay Faizsiz Girdi Satışı

Harun Göksel / Ankara; Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin tarımsal üretimlerini desteklemek amacıyla 21 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak 3 Ay Faizsiz Tarımsal Girdi Satış Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, çiftçilere kimyevi gübre, sıvı ve toz gübre, zirai ilaç, tohum ve karma hayvan yemi gibi temel tarımsal girdilerde faizsiz alım imkânı sunulacak.

Türkiye genelindeki yaklaşık 2.000 Tarım Kredi Kooperatifi'nde uygulanacak bu kampanya ile üreticilere 3 ay faizsiz, 12 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sağlanacak. Karma hayvan yeminde de 3 ay boyunca faizsiz satış imkânı sunulacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilere zamanında, güvenilir ve uygun fiyatlarla tarımsal girdi sağlayarak tarım sektörüne katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kampanya, özellikle sonbahar döneminde çiftçilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli bir destek olarak görülüyor. Kooperatif yetkilileri, çiftçilerin bu fırsatı değerlendirerek üretimlerine devam etmelerini teşvik ediyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri, geçmişte olduğu gibi gelecekte de çiftçinin yanında yer alarak, tarımsal üretimi güçlendirmeye yönelik adımlar atmaya devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER